Met onze duurzame energieoplossingen helpen we je op weg naar een groene toekomst. Van airco tot zonnepanelen, bij Alter Energy kan je terecht voor zo’n beetje alles wat door je stroom stroomt.

Zonnepanelen

Met hun onuitputtelijke energiebron zijn zonnepanelen niet meer weg te denken uit een duurzame levensstijl, thuis en in je bedrijf.

Meer informatie

Thuisbatterijen

Energie van je zonnepanelen opslaan op momenten dat je niet thuis bent en gebruiken wanneer je het wel nodig hebt? Thuisbatterijen bieden hier de ideale oplossing.

Meer informatie

Airco

Het hele jaar door genieten van jóúw eigen temperatuur, zowel koud als warm? Een airco biedt het allemaal en is daarnaast ook inzetbaar in verschillende ruimten en situaties.

Meer informatie

Elektriciteit

Ben je volop aan het verbouwen, maar is je elektriciteit nog niet klaar? Of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is met je woning? Alter Energy bekijkt samen met jou de mogelijkheden.

Meer informatie

Warmtepompen

Je woning of bedrijf milieuvriendelijk en energiebesparend verwarmen? Optimaliseer jouw woning of bedrijf met een warmtepomp.

Meer informatie

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers helpen je niet alleen bij het duurzaam opwarmen van ruimtes of sanitair water, het drukt ook je energiefactuur.

Meer informatie

Laadpalen

Schakel je over naar elektrische wagens voor je thuis of jouw bedrijf? Dan kunnen laadpalen aan het wagenpark niet ontbreken.

Meer informatie

Ventilatie

Ventilatie is echt van goudwaarde, voor zowel particulieren als ondernemingen. Ontdek de voordelen en mogelijkheden.

Meer informatie