Alter Energy: plaatser van zonnepanelen en energie besparende systemen

Plaatser van zonnepanelen
en energie besparende systemen.

Wij zijn Gregory Bernaerts en Stef Byloos, geboren en getogen in Tessenderlo, en vandaag stellen we graag onszelf en ons bedrijf eventjes voor. Laten we starten met dat laatste.

Enkele jaren geleden besloten we ALTER ENERGY op te richten, en op die manier onze liefde voor en interesse in alternatieve, groene energie te herbronnen. We begonnen klein, als piepkleine bijberoepers met een duidelijke visie, maar groeiden al heel snel dankzij mooi werk en de bijhorende mond-tot-mondreclame. En vandaag? Wel vandaag beleven we elke dag onze groene droom in hoofdberoep als plaatser(s) van zonnepanelen en energie besparende systemen. Het maakt ons gewoon gelukkig, écht gelukkig.

En niet alleen dat, want doorheen de jaren hebben we ook geleerd hoe we moeten omgaan met klanten. Zo gaan we als plaatser van zonnepanelen en energie besparende systemen het liefste altijd in het pand zelf kijken om samen tot een mooie oplossing te komen, die niet alleen milieuvriendelijk en energiezuinig is, maar ook een trouwe langetermijnpartner blijft. It’s just that easy.

Maar we praten nu al een paar zinnetjes over onszelf, en je wilt natuurlijk weten: “What’s in it for me?” Wel zonnepanelen. En airco. En warmtepompen, warmtepompboilers, elektriciteit (in nieuwbouwwoningen), laadpalen, ventilatie,… Je kan dus terecht bij ALTER ENERGY voor zo’n beetje alles wat door je stroom stroomt. Want elektriciteit kan écht magisch zijn.