Zonnepanelen

Met zonnepanelen geniet je van een onuitputtelijke energiebron, thuis of in je bedrijf. Door zonnepanelen te combineren met omvormers, laadpalen, thuisbatterijen en meer, kan je ze maximaal benutten.

“Drie merken, twee omvormers, zes mogelijkheden.”

Panelen


BISOL

Een jong, maar zéér gemotiveerd bedrijf, dat zich in 2004 richting de zonne-industrie straalde. Alles wordt vanuit het Sloveens hoofdkantoor geregeld, dat rechtstreeks in verbinding staat met België, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, en zelfs Dubai. Aan klantendienstondersteuning dus zeker geen gebrek.

De kristallijne fotovoltaïsche panelen (‘PV – Photo Voltaic Panel’ of simpelweg ‘zonnepaneel’) van BISOL zijn een uitstekende keuze, omdat ze van internationale aanzien genieten dankzij hun hoge kwaliteit (inclusief heel strenge ISO-kwaliteitscontroles), esthetisch design en lange levenscyclus (lees ‘hogere energieopbrengsten’). En op het einde van het productieproces worden de panelen zelfs gerangschikt op basis van hun elektrische eigenschappen, zodat systeemverliezen door mismatch tot 70 % gedrukt worden, en nu gewoon langer op uw zonnestroom kan vertrouwen.

LG

Het Zuid-Koreaanse LG (Lucky Goldstar) werd in 1947 opgericht, en is al jaren een innovator op valk van technologie, en dat is niet anders bij de zonnepanelen, die het merk produceert. Het monokristallijn zonnepaneel, de LG NeON 2 Black (FullBlack), is bijvoorbeeld helemaal in het zwart afgewerkt, en bezit ook de allerlaatste CELLO-technologie. Die omvat dat er drie zonnepaneelbalken (bussbars) plaatsruimen voor 12 ijzersterk-dunne draden, waardoor zowel de vermogenafgifte als het betrouwbaarheidsrendement blijft stijgen. En het mooiste van al? LG geeft je 25 jaar garantie.

Hyundai

Je waarschijnlijk bekend van de betrouwbare auto’s. Het Zuid-Koreaanse tech- en mobiliteitsbedrijf zag het it-levenslicht in 1967, en heeft sindsdien dan ook een uitstekend palmares uitgebouwd op vlak van techniek, waarvan jij nu de vruchten plukt. Hyundai-zonnepanelen liggen namelijk ‘shingled’ (overlappend), wat leidt tot een efficiëntere oppervlaktebenutting, het bedrijf geeft maar liefst 20 jaar garantie, en, omdat de cellen parallel zijn aangesloten, verlies je, in geval van schaduw, niet meer zoveel vermogen, aangezien de rest gewoon blijft zonnen.

Omvormers


SMA Solar Technology

Of kortweg SMA (‘System-, Mess- und Anlagentechnik’ – ‘Systeem-, Meet- en Machinetechniek’) is een Duits bedrijf dat sinds 1981 totaaloplossingen voor 100 % comfort biedt, en dat zowel voor zonnepanelen-eigenaars als hun installateurs. De automatische Smart Connected-technologie tovert deze omvormer namelijk om tot een bron van automatische analyse en storing detectie, waardoor fouten oplossen a piece of solar cake wordt. Deze omvormer is perfect voor particuliere huishoudens.

SolarEdge

Mag het wat meer zijn, dan opteer je het beste voor het in 2006 opgerichte Israëlische SolarEdge. De omvormers van het zonnebedrijf zijn, door middel van de ‘SolarEdge SetApp’, niet alleen gemakkelijk te bedienen via een smartphone of tablet, waardoor je een mooi overzicht krijgt, maar gunnen je ook een optimale energie-output dankzij monitoring op paneelniveau, zeker in combinatie met ‘power optimizers’, die zelf op zoek gaan naar het MPP (Maximum Power Point – Maximaal krachtpunt) van een zonnepaneel, en de stroom vervolgens afzonderlijk naar de omvormer doorstuurt, zodat ook jij járenlang (12 tot 25 jaar garantie) van het recordrendement kan genieten.

offerte

Zie je het dak niet meer door de zonnepanelen?

Offerte aanvragen

Of twijfel je tussen de twee omvormers? Geen zorgen, want dan bekijken we gewoon samen welk solarproduct het beste bij jou past tijdens een plaatsbezoek. Hét moment om vragen te stellen, je behoeften uit te leggen,… Tot binnenkort?