Ventilatie

Adem in. En uit. In. En uit. Zalig, he? Frisse lucht is echt iets heel moois, iets heel gezonds. En hoewel dat buiten op straat best vanzelfsprekend is, heb je die luxe binnen niet overal. Vanaf het moment dat ruimten afgesloten worden, bijvoorbeeld om de koude wind buiten te houden, kunnen er muffe geurtjes ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een student, die een klaslokaal binnenwandelt, waar net 24 leerlingen hun les intensief hebben gevolgd. Of aan een slaapkamer, die je de hele nacht een geweldige indommelrust heeft bezorgd, maar er om 08:00 uur ’s morgens niet meer zo fris bijloopt. Dat zijn probleempjes, die je perfect kan verhelpen met een goed systeem dat zorgt voor permanente ventilatie.

Ventilatie (Ventilation) vormt, samen met ‘Heating’ en ‘Air Conditioning’, HVAC, en is dus echt van goudwaarde, voor zowel particulieren als ondernemingen. Bij particulier gebruik kijkt men vooral naar de indeling van je ruimten en je daarbij horende wensen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je living een drukke samenkomst is, die veel meer luchtvernieuwing behoeft dan de kleine berging waar je amper komt. In dat geval moet daar tijdens de installatie van de luchtgroep rekening mee worden gehouden. Dat geld trouwens ook voor zakelijke doeleinden. Want het voordeel voor je bedrijf hangt dan weer af van je gebruik: productie of kantoor? In een productieomgeving is het bijvoorbeeld van essentieel belang dat er aan strenge voorwaarden voldaan wordt, en het afgewerkte product op die manier zijn welverdiende kwaliteitslabel meekrijgt. Voor kantoordoeleinden kijk je het beste naar je werknemers en hun productiviteit. Net zoals die studenten, zitten ook je werknemers niet graag op een werkplaats, die duf en drukkend is. Niet alleen dat, maar hun motivatie en productiviteit zal ook lager liggen dan in een ruimte, waar ze regelmatig van onuitputbare denkruimte kunnen genieten.

offerte

Interesse in ventilatie bij je thuis of op je bedrijf?

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar welke ventilatieoplossing het is beste is voor jou? Twijfel je nog over de kosten? Of heb je gewoon graag wat algemene informatie? Plan een vrijblijvend bezoek (inclusief gratis offerte) bij je thuis of op je bedrijf, en ontdek de mogelijkheden voor jou of je onderneming.